Vi er et lille stutteri der ligger lige midt i det skønne Odsherred. Vi avler shetlandsponyer i brune og sorte. Avler standard ponyer, da det en en god størrelse både til ridning og kørsel. Vi består af mor (Birgitte) far (Klaus) og vores søn Marcus. Jeg har altid haft en stor passion for heste og fik min første pony da jeg var 11 år. Har haft nogle super pony spring år med masser af stævner, små som store, og nogle forældre der kørte mig land og rige rundt. Senere kom hesteårene og springningen blev skiftet ud med dressur. Min sidste vallak blev desværre aflivet i maj 2003 og har ikke haft stor hest siden.
Men så var det jo at shetlandsponyen allerede havde fået sit indtog her på matriklen. Marcus blev født i januar 1996 og i August samme år fik han sin første "shetter" eller nærmere 2 sorte miniature hopper, (mor og far kunne som sædvanlig ikke bestemme sig, så der kom 2 hopper hjem!). De fik nogle føl som vi solgte og fik sparet lidt sammen til køb af nogle større og bedre hopper. 

I 2010 fik vi lyst til at prøve noget mere, nemlig New Forest ponyen og Olympia blev indkøbt. Hun har fået to føl her hos os i 12´og 13´. Siden har vi købt et barnebarn til Olympia, Marronsdales Sweet Julia og hendes mor Marrondales Anastasia. Anastasia var ifolet da vi købte hende, og i 2014 blev Ellinges Miss Sophie født. Julia og Sophie er hel søskende.

I kan læse meget mere om dem på NF siden....

Del siden